Repetitie

Wij repeteren elke dinsdagavond van 20.00 tot 22.00 uur onder leiding van onze dirigent in het sfeervolle kerkje van de Nederlandse Protestanten Bond (NPB) aan de Kampstraat 8 in Baarn. Wilt u eens komen kijken en luisteren bij een repetitie? Neem dan contact met ons op. 

Het Baarns Dameskoor Enjoy begint vol animo aan het nieuwe jaar 2019.

Na een welverdiende pauze met de feestdagen, heeft het dameskoor de repetities weer opgepakt in januari. Voorafgegaan met een gezellig samenzijn de eerste week en het genot van een Nieuwjaarsetentje.

De mappen zijn deze keer gevuld met uitdagende nummers uit het archief en aangevuld met nieuwe muziek waaronder een medley van ABBA.

Er wordt toegewerkt naar een aantal optredens dit jaar. Het koor heeft een uitvoering in een verzorgingshuis op het oog en ook uitvoeringen in samenwerking met het mannenkoor en Crescendo op de Brink. Onder de leden bruist het van de ideeën die worden verkend om er concreet vorm aan te geven.

Vooralsnog wordt er volop gezongen en met animo geoefend onder leiding van dirigent Nico Strubbe. De opnames tijdens de repetitie worden digitaal toegestuurd, waardoor thuis de mogelijkheid bestaat om de muziek te beluisteren en mee te zingen.

Het dameskoor Enjoy nodigt vrouwen uit, die zelf graag zingen en ook samen met anderen, om naar de repetitie op dinsdagavond te komen. Iedereen is welkom om naar het koor te komen luisteren, sfeer te proeven en/of mee te zingen. Het is niet nodig om noten te kunnen lezen.Klik voor meer informatie.