Repetitie

Wij repeteren elke dinsdagavond van 20.00 tot 22.00 uur onder leiding van onze dirigent in het sfeervolle kerkje van de Nederlandse Protestanten Bond (NPB) aan de Kampstraat 8 in Baarn. Wilt u eens komen kijken en luisteren bij een repetitie? Neem dan contact met ons op. 

Na 6 weken zomervakantie gaat Enjoy vanaf dinsdag 20 augustus 2019 weer aan de slag.
Ze  gaan nog even door met hetzelfde repetoire van voor de zomerstop, want dinsdagavond 10 september staat een optreden gepland in het  "vernieuwde verzorgingshuis Schoonoord "in Baarn.
Daarna gaat het kerstrepetoire in de oefenmap. Er wordt toegewerkt naar een groot kerstoptreden op zondagmiddag 22 december.
Dit  in samenwerking met het" Baarns Mannenkoor" en een kinderkoor, speciaal voor dit evenement samengesteld door de muziekschool. Ook verleent een afvaardiging van jeugdtheater Marmelijn dan haar medewerking.

Het Dameskoor nodigt a.s. projectleden uit, die aan deze kerstspecial willen meewerken, zich te melden, de repetities hiervoor starten dinsdagavond 17 september

Vooralsnog wordt er volop gezongen en met animo geoefend onder leiding van dirigent Nico Strubbe. De opnames tijdens de repetitie worden digitaal toegestuurd, waardoor thuis de mogelijkheid bestaat om de muziek te beluisteren en mee te zingen.

Het dameskoor Enjoy nodigt vrouwen uit, die zelf graag zingen en ook samen met anderen, om naar de repetitie op dinsdagavond te komen. Iedereen is welkom om naar het koor te komen luisteren, sfeer te proeven en/of mee te zingen. Het is niet nodig om noten te kunnen lezen.

 Klik voor meer informatie.